Asus Servis Türkiye Onarım Tamir Merkezi 7/24 Call Destek.

Laptop Destek Hattı
(0850) 241 93 07

(0212) 222 00 85 | (0212) 222 00 84
[email protected]

Pzt - Cts 09.00 - 19.00
Hafta içi Hergün



Asus Servis Destek;  servis desteğinde asus avantajları, En iyi bilgisayar markalarından birisi olan Asus markası, yıllarca piyasada kaliteli bilgisayarlar üretmesi ile tanınanarak, en uygun fiyatlarıyla da daima iddalı olup daima dikkat çekmektedir. Türkiye’de de yaklaşık 10 yıldır teknik servis imkânı sunmaktadır.

Asus Garanti Sonası ; Biz Kimiz?

Asus destek servis alanında çalışmalarımızla adımızdan fazlasıyla söz ettiriyoruz. Amacımız; müşterilerimizi memnun etmek ve onlarla dostluk kurmaktır. Sadece iş zamanında değil sonrasında da yakından iletişim kuruyoruz ve bir sorun olduğunda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Asus ürünlerinde verimi arttırmak için uzman kişilerle çalışıyoruz ve kendimizi sürekli geliştiriyoruz. Bu yüzden tercih edilen ilk servislerden biri oluyoruz. Asus laptoplarının onarım ve bakımını, bunun yanı sıra ekipmanları biz yapıyoruz. Çoğu kişi ekipmanlar hakkında bilgi sahibi değildir. Biz, müşterilerimize Asus laptop alımlarında bu konuda bilgilendiriyoruz. Asus ürünlerinin ekipman avantajı vardır ve bu avantaj sadece Asus servis de bulunur.

Laptopların periyodik bakımı yapılması gerekir, yoksa bozulur ve garantiye gitmesi gerekir. Sorun garanti kapsamında ise ücretsiz yapılır. Eğer garanti kapsamında değilse, belli bir ücret kapsamında onarım ve bakım yapılır. Düzenli bakım yapıldığında laptopunuz bozulmaz ve garantiye gitme gibi bir sorun ile karşılaşılmaz.

Bakımlarınızı Periyotlarında Yapıyor Musunuz?

Asus laptop servis, bakımla da ilgilenir. Müşterilerimizin Asus laptoplarının düzenli bakım periyotlarını yapıyoruz. Ancak bu konuda müşterimiz de istekli olmalıdır. Bir sorun olmadığı sürece yılda iki kere bakım yaptırılması uygun olacaktır. Bakım sırasında bilgisayarın bütün detaylarına bakıyoruz. Bakım sadece parçalardan oluşmaz. Çalışma hızı, işlemcisi gibi önemli unsurları da kontrol ediyoruz. Bir sorun olduğunda garanti kapsamı dışında ise uygun fiyatlara çözüm yapıyoruz. Müşterilerimizi maddi ve manevi olarak tatmin etmeye çalışıyoruz.

Laptopların batarya, şarj aleti gibi parçaları da çok önemlidir. Bu parçalar bizde bulunmaktadır. Bütün parçalar orijinaldir yani Asus lisanslıdır. Bilgisayarına herhangi bir zarar vermez. Bütün kontroller yapıldıktan sonra size haber veriyoruz ve sizin yanınızda da son kontrolleri yapıyoruz. Değişiklik yaptığımız bütün işlemleri detaylı olarak sizinle paylaşıyoruz. İsterseniz rapor halinde de veriyoruz. Ardından size teslim ediyoruz.

0 0 votes
Article Rating
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (6 oy, ortalama: 4,00 üzerinden 5)
Loading...
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Düşüncelerinizi belirterek, lütfen yorum yapın.x
Asus WhatsApp Online Destek / Tıklayınız..
Call Now ButtonHemen Ara..