Asus Servis Türkiye Onarım Tamir Merkezi 7/24 Call Destek.

Laptop Destek Hattı
(0850) 241 93 07

(0212) 222 00 85 | (0212) 222 00 84
[email protected]

Pzt - Cts 09.00 - 19.00
Hafta içi Hergün



Başakşehir Asus ServisGünümüzde herkes tarafından yaygın bir şekilde kullanılan bilgisayarlarımız zaman geçtikçe de gelişmeye daha da devam etmiştir. En başlarda sadece masaüstü modeli bulunsa da insanların ihtiyaçları sonucu ilk adım dizüstü bilgisayarlar ve laptopları üretmek oldu.  Daha sonra da yanımızda taşımak açısından çok ağır olduğu için rahat taşıyabilmek adına notebooklar ve tabletler üretilmiştir.

Bilgisayarlarınız Her Zaman Yanınızda

                Bizler hem iş yerlerimizde hem okullarımızda hem de evlerimizde istediğimiz an teknolojiyi yanımızda taşıma şansına sahip olabilmek için Başakşehir Asus Servislerinden bilgisayar sahibi olabiliriz. Fakat bilgisayarlarımız yanımızda taşırken zarar görebilir veya uzun süre kullanımdan sonra yavaşlayabilir ya da bozulabilir. Böyle durumlarda bilgisayarınızı en yakın Asus yetkili servisine götürmelisiniz. Başakşehir ve yakınlarında oturan müşterilerimiz Başakşehir Asus Servis sayesinde her türlü tamiri yaptırabilirler.

Notebookları olan müşterilerimizin her yerde tamir edilmediği için bozulma veya yavaşlama kaygısının daha çok olduğunun farkındayız. Ancak Başakşehir Asus Servisi notebook tamirlerini de yaparak sizleri bu korkunuzdan uzaklaştırmaktadır.

2 3 votes
Article Rating
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (3 oy, ortalama: 3,00 üzerinden 5)
Loading...
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Düşüncelerinizi belirterek, lütfen yorum yapın.x
Asus WhatsApp Online Destek / Tıklayınız..
Call Now ButtonHemen Ara..